קניתי מאדם 2 שעונים
הוא רוצה ללכת איתי למשפט בגלל איחור בתשלומים , אז היה בינינו מחלוקת בסכום שאני זוכר שהוא אמר לי מפורש שאני צריך לשלם 1600 ש"ח והוא טוען שאני צריך לשלם 2420 ש"ח
אז הוא שלח לי בדואר את השטר מכר שאני חתום עליו ורשום שם 2420 ש"ח (27 ש"ח ב88 תשלומים של 27 ש"ח כל תשלום) עם הכתב שלי (אני זוכר שכתבתי את זה אבל אני זוכר בוודאות שלא היה נקובים הפריטים ומחירם והריבית עליהם בשטר שחתמתי עליו )
ושמתי לב גם שליד הפירוט של כל המוצרים רשום גם הוצאות גביה 350 שקל
האם הגיוני שיהיה כתוב בשטר שחתמתי עליו הוצאות גביה ? כי אני חושש שהוא הוסיף את כל הפרטים בחוזה אחריי שחתמתי עליו
ועוד שאלה האם יש לי למה ללכת איתו למשפט או שבגלל שכתוב בשטר את כל הטענות שלו אז אז עדיף לשלם
מומלץ להסדיר את העניין בטרם פנייה לביהמ"ש, היות ומדובר בסכומים לא גבוהים, אולם אם תטען לזיוף, ימנו גרפולוג, אשר שכר טרחתו לא תהיה פחות מ- 5,000 ש"ח, כמו כן יש לקחת בחשבון הוצאות נוספות והן הסיכוי כי יתברר כי המסמך לא זויף.
הסכום השנוי במחולוקת הינו נמוך ולכן לא כדאי לפנות לביהמ"ש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר