שלום. עלי לערוך תחשיב בנוגע לכספים שקבלתי מהפרוד. הבעיה ההעיקרית שעומדת בפני כזאת: נתן מידי חודש סכום ממש קטןובנוסף אני משכתי מידי פעם סכומים עד 500 ש"ח מחשבון משותף. הוא טוען שמכספי החשבון המשותף הוא קנה מצרכים לילדים. אציין שסכום המזונות גבוה בגלל משכורתו הגבוהה, ועם כל ההוצאות שתארתי עדין לא הגעתי לסכום שנקבע לו לשלם. כעת אני רוצה להגיש תביעה נגדו עבור 2 שנים אחורה.
א. איף אוכל לעשות את החישוב כמה בפועל קבלתי ממנו כאשר אין בידי את חשבונות הישרכארט? עד כמה עלי לדייק בחישובים? הרי גם אני וגם הוא משכנו מחשבון משותף וזה עבודת נמלים פשוט לדעת על מה בדיוק ובאיזה קניה הוא אכן הוציא על הילדים.
ב. בפסק הדין כתוב שההוצאות שע"י האישה יקוזזו מהמזונות. האם יש באפשרותי לקזז רק אותם החל מתאריך פס"ד?
האם תהייה לו מקום לטעון שגם הוא הוציא בישרכאט שלו לטובת הילדים ולרצות גם את זה לקזז?
ג. הבנתי שהוא יכול לטעון כנגדי שנתן לי יותר וכ.. ואז החשב יכול לזמן את שנינו לדיון ואף לקנוס אותי. האם זה נכון? מה סכומי הקנסות ?
אודה לתשובה מפורטת שתבהיר לי איך ביכולתי לעשות חישוב ומה בדיוק לחשב
על מנת להשיב על השאלות, יש לקרוא את פס"ד ולראות מסמכים הרלוונטיים, לא ניתן להשיב על הנשאל באמצעות המדיה ללא המסמכים הנדרשים, מומלץ לפנות לעו"ד לצורך יעוץ פרטני.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר