במאי 2010 פוטרתי מעבודתי - עבדתי חצי משרה במשכורת של 2500 ש"ח. ב-2008 הגשתי בקשה לאיחוד תיקים וקבלתי אישור מוגבל באמצעים ושלמתי 250 ש"ח בחודש. עד דצמבר 2010 קבלתי קצבת אבטלה. בינואר הגשתי בקשה לאבטחת הכנסה ועד היום מטרטרים אותי בביטוח לאומי. אני סובל מכמה מחלות כרוניות וגם אשתי שהיא עקרת בית.
לא שלמתי לתיק האיחוד מחודש אפריל השנה כי אין מאיפה... אני חי על שולחנה של אמי שמקבלת קצבת זיקנה.
היום קבלתי הודעה מההוצאלה לפועל בו הודיעו לי על ביטול איחוד התיקים ועיקולים (אין מה לעיקל).
אין מה לעשות?!
שאלתי: האם ניתן להגיש בקשה ל"חידוש" איחוד התיקים ו/או ביטול החלטת הרשם?
והאם ניתן להגיש בקשה חדשה לפני שיתחילו לטרטר אותי עם העיקולים וכו'... ו/או האם ניתן להגיש בקשה לפשיטת רגל!?
אני מאוד מיואש ואף שלחתי לראש ההוצאה לפועל מכתב לפני כחודש והסברתי את מצבי ושאין לי מאיפה לשלם!? מה לעשות? תעזרו לי בבקשה.
ניתן להגיש בקשה לאיחוד תיקים בשנית אך תידרש להשלים את החוב שבפיגור. אם החובות גבוהים מידי ואין באפשרותך לשלם את התשלום בתיק האיחוד, ייתכן ומומלץ לך לפנות להליך של פש"ר. מומלץ להיוועץ עם עו"ד או לפנות ללשכה לסיוע משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר