שלום רב
לאחרונה נודע לי כי רשת מרפאות אלישע בהליך פירוק. אני לקוחה שלהם ששילמה עשרות אלפי שקלים לטיפולים בלייזר. כל המרפאות נסגרו ללא הודעה מוקדמת. עד לאחרונה עוד ניסו למכור לי טיפולים אחרים. מתנהל תיק פירוק בבימ"ש המחוזי בת"א בבקשה שהגישו העובדים למתן צו פירוק, מונה עו"ד כמפרק זמני עד לדיון בתיק. האם בשלב הזה אני יכולה להגיש תביעת חוב לכנ"ר או שעלי להגישה למפרק הזמני? נא הכוונתכם תעזור לי מאד שכן אין באפשרותי להעמיד עו"ד. תודה רבה
ראשית ניתן להגיש תביעת חוב לכונס הנכסים הרשמי ואם מונה המפרק אז ניתן למפרק. יש לקרוא את החלטה בנוגע למינוי.
אם ניתן צו פירוק נגד החברה, יש להגיש את תביעת החוב בתוך שישה חודשים מיום מתן הצו.אם החברה נכנסה להקפאת הליכים, ביהמ"ש רשאי לקבוע מועד אחרון להגשת תביעות חוב.
על מנת לדעת האם ניתן צו פירוק יש לעקוב אחרי הפרסום בעיתון.
קיימים המון דברים אשר יש לדעת ולבדוק ולכן מומלץ להיעזר בעו"ד המתמחה בתחום. אם אין לך אמצעים, תפני לסיוע משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר