שלום!
נפתחו נגדי 3 תיקים בהוצל"פ על סך 120000 ש"ח. ניסיתי לאחד תיקים ולהגיע להסדר עם הוצל"פ שעל פיו אני אשלם כל חודש 300 ש"ח , אך הוצל"פ לא נענו לבקשתי וקבעו שעליי לשלם כל חודש 1000 ש"ח. אין באפשרותי לשלם כל חודש 1000 ש"ח , הגישתי בקשה חוזרת להפחתת תשלום חודשי , אך לשווא.
אני רוצה להכריז על עצמי כפושט רגל ( קראתי כבר על כל ההשלכות שכתוצאה מזה ).השאלה: איך אני יכול להכריז על עצמי כפושט רגל? אלו מסמכים עליי להמציא? האם כל ההליכים שנגדי נקפאים ברגע שאני מגיש בקשה לפשיטת רגל? כמה זמן בערך זה לוקח מרגע הגשת הבקשה עד סיום הטיפול בבקשה.
האם הוצל"פ חייבים להסכים לבקשתי או ששהם יכולים לדחות מכל מיני סיבות?
תודה מראש על התשובה!!!
יש להגיש בקה למתן צו כינוס והכרזה כפושט רגל. את הבקשה יש להגיש על טפסים של כונס הנכסים הרשמי שניתן להוריד באתר וכן לצרף תצהיר הסתבכות. כמו כן יש לצרף מסמכים אודות הכנסות והוצאות. מומלץ להסתייע בשירותי עו"ד שכן מדובר בבקשה ובתצהיר אשר ילוו אותך במשך כל ההליך. כאשר ניתן צו כינוס הליכי ההוצל"פ מעוכבים.
ממועד הגשת הבקשה יש להמתין תגובת כונס הנכסים הרשמי ולצו הכינוס שלרב ניתנת לאחר חודשיים- שלושה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר