אמא שלי שחזרה ארצה עיכלו חשבון בנק....לא היה ברורה סיבה..כי לא קבלה שום מחתב לפני.התברר שמדובר על חוב לבנק שבזמנה לקחה הלוועה...הפנו אותנו בהוצאה לפועל למשרד עורכי דין שמטפלים בתיק....התקשרתי ורציתי לקבוע פגיה כדאי שנוכל לברר פרטים כי לפי משידוע לי ההלוועה שולמה עוד לפני שאמא עזבה ארצה...גם שאלתי למה הם לא הודיעו לפני עיכול..נמסר ששלחו מחתב לאמא ב2005 והיא חתמה שקיבלהואמא עזבה את הארץ ב2001 וחזרה רק השנה...אבל במשרד עורכי דין נמסר שאנו לא יכולים להגיע אליהם...שאם יש לי שאלות....שאני ארשום ואשלח בפקס....לא ברור לי ...איך אני יכולה לשבת ולראות את התיק...והאם התשובות הם חוקיות...אסור לי להיפגש אם עורך דין שמטפל בעיניין????
ניתן לגשת ללשכת ההוצאה לפועל בה מתנהל התיק ולבקש את כל המסמכים שהוגשו בתיק.
לאחר מכן ניתן לבקש את ביטול העיקול או להתנגד לחוב הכל לפי המסמכים עובדות המקרה והתיק, יתכן שידרשו אף בקשות להארכת מועד תלוי בהליכים המתנהלים בתיק . אני ממליצה לפנות ליעוץ פרטני.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר