אם אני חייל בודד משוחרר טרי . בית משפט פסק שאני אשם במשפט ודורש שאני יתן לנטבע 2500 ואין לי כסף יש לי בחשבון 500 שקל אני לא גר בבית אני ישן בבתים של אנשים והתובע אומר שאם לא יתן לו את הסכום במידי או יגיש תלונו והצלפ יעקלו שלא ברור לי את מי ואיך כי אין לי רכוש ואין לי בית חשוב להזכיר שרק השבוע התחלתי לעבוד. מה עכשיו עלי לעשות אמת אני בקושי מסתדר הלוואה לקחתי כבר מהבנק . אני מפחד שיגיע להורים שלי למרות שאנחנו לא בקשר ואני מפחד שיקחו לי. 500 שקל כי איך אני יסתדר עד סוף החןדש תעזרו לי בעצה טובה שתרגיע אותי גם כך קשה מהמצב .
תיצור קשר עם עוה"ד המייצג את הצד השני ותגיע איתו להסדר תשלומים נוח של כמה תשלומים מינימליים הראשוניים, תסביר לו כי מצבך הכלכלי מאד קשה ואני סבורה כי הוא יבוא לקראתך. תציע לו כי לאחר כמה תשלומים מינימליים, בתשלום אחד תסדיר את החוב, היות ולאחר שתקבל כמה משכורות תוכל לשלם. חשוב שההסדר שתגיע עימו יהיה כתוב, כך תוכל למנוע מצב של פתיחת התיק בהוצאה לפועל. בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר