שלום שמי אוהד אני צעיר עדיין בישביל הדברים האלה וזאת הפעם הראשונה שנתבעתי על ידי עורך דינים מסוג זה.החוב ההתחלתי לפאלפון היה 360שח וכיום מבקשים ממני יותר מ4000ש"ח לסגירת התיק ואורנג' מהוראת קבע שחזרה פעמיים והייתי משלם כל הזמן לא הפסקתי בסך הכל 30שח הם רוצים 4300ש"ח על מה???
נישלחו אליי צווי עיקול וצווי מאסר ואני מעוקל בבנקים ועיקלו לי את החסכונות שלי ורודפים אותי עד היום...אין לי מאיפה להשיג את הסכומים האלה והם מאיימים במיכתבים....איך אני יכול להוריד אותם לחצי לפחות ? תעזרו לי בבקשה...
אני מבינה כי היה חוב התחלתי שלא שולם ותפח, אם לא ניתן להתנגד לחוב עצמו אפשר לנסות ולהקטין אותו על ידי מו"מ עם עורכי הדין של החברה, ככל שבוצעו יותר פעולות כך יהיה קשה יותר להקטין את החוב גם באמצעות מו"מ. ניתן דרך ההוצאה לפועל להגיש בקשה לצו תשלומים ועיכוב הליכים וכל עוד תעמוד בצו התשלומים יעוכבו כנגדך מרבית ההליכים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר