שלום רב! לבעלי חשבון ניפרד שצבר חובות רבים, וכנראה יוגש להוצאה לפועל מאחר ומהחדש הבא אין ביכולתו לפרוע חובו. יש לנו חשבון משותף באותו בנק ששם יש רק חיוב אחד קטן לישראכרד ונכנסת שם קיצבת זיקנה שלי . יש לי גם חשבון נפרד בבנק אחר. האם יפגעו בו?
האם הבנק יתן לי לצאת מהחשבון המשותף נכון להיום? או שמא יקח אותי "כבת ערובה" בגלל החוב הגדול של בעלי (שכאמור יחרוג בחודש הבא, כי אין לבעלי שום הכנסות) איך אני יכולה לצאת לגמרי מהחשבון? מותר לבנק לסרב?
מקווה שהתנסחתי באופן ברור, והרבה תודות!
לאור המסופר, הסבירות שיוציאו אותך נמוכה מאד, אולם קרו מקרים....מומלץ לפנות ולבקש, לא יזיק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
שלום! קארין!
תודה על תשובתך, להלן שוב ההודעה שלי. האם תוכלי בבקשה להתייחס לשאלתי על החשבון הנפרד שלי, האם גם הוא חלילה בסכנת עיקול? והשאלה השנייה האם קצבת זיקנה שלי בחשבון המשותף בסיכון עיקול?
לבעלי יש חשבון ניפרד שצבר חובות רבים, וכנראה יוגש להוצאה לפועל מאחר ומהחדש הבא אין ביכולתו לפרוע חובו. יש לנו חשבון משותף באותו בנק ששם יש רק חיוב אחד קטן לישראכרד ונכנסת שם קיצבת זיקנה שלי . יש לי גם חשבון נפרד בבנק אחר. האם יפגעו בו? האם הבנק יתן לי לצאת מהחשבון המשותף נכון להיום? או שמא יקח אותי "כבת ערובה" בגלל החוב הגדול של בעלי (שכאמור יחרוג בחודש הבא, כי אין לבעלי שום הכנסות) איך אני יכולה לצאת לגמרי מהחשבון? מותר לבנק לסרב? מקווה שהתנסחתי באופן ברור, והרבה תודות!
מענה קארין ברגינסקי, עו"ד 2/9/2011 12:20
לאור המסופר, הסבירות שיוציאו אותך נמוכה מאד, אולם קרו מקרים....מומלץ לפנות ולבקש, לא יזיק.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר