שלום יש לי חובות בהוצאה לפועל אני כבר כמה חודשים שמנסה להגיע להסדר ואין לי מושג מה עושים לכן החוב גדל וגדל ואין לי יכולת לשלם אותו עכשיו ההחזר גדול מדיי
אני מדברת ברמה של אני רוצה עצור את הגדלת החוב ואין לי איך כי תמיד שולחים אותי ומבקשים שאני אשלח ט פסים שאין לי מושג איך לשלוח
האם אני יכולה לגשת לרשם או לשופט ולהציג לו את נתונים שאני לא מסוגלת לעמוד בהחזר הגבוה ??בכלל האם אני יכולה לעצור את התהליכים כבר במהרה או עושזה רק שוב שליחת טפסים כל יום שעובר החוב רק גדל ואני כבר מיואשת מהעסק
תפני לעו"ד המתמחה בתחום אשר ידע כיצג לעצור את החוב ויגיע עבורך להסדר האופטימילי על מנת שתוכלי לעמוד בהחזר החודשי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
עברי על כל המסמכים ובדקי את כלל החובות.
אח"כ בדקי בכמה את יכולה לעמוד כל חודש.
בנוסף, אם חסרים לך מסמכים לאימות החוב, בקשי מהם את כל המסמכים המעידים על התפתחות החוב ועל שיעורי הריביות הרגילות שנגבו ממתי שלקחת כל הלוואה, וגם על שיעורי ריביות הפיגורים שנגבו ממתי שלקחת כל הלוואה, כך שתוכלי להשוות אותם להסכמי ההלוואות ולראות אם גבו ביתר.
כדאי לך לפנות למומחה לבדיקת חובות ולעו"ד שמתמחה בהוצל"פ ולהתייעץ בנדון.
בהצלחה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר