לקחתי הלוואה מבנק מרכנתיל בסך 20000 אלף שקל זמן קצר אחרי חליתי אושפזתי בכפייה לא ניתן לי יצוג עורך דין בבית חולים ניפתחו נגדי הוצאה לפועל חיובים מאסריםלאדם ששכב בבית חולים ללא אפשרות להתגונן ולהחלים או להשתקם רק או לתת לי הזדמנות ליפתור את זה בדרכי נועם ולהגיע להסדר תשלום מתוך הקיצבת נכות ההורים המבוגרים שלי לקחו סיוע משפטי מהמדינה בשבלי בלי אפוטרופוס בלי לישאול לדעתי ובבית המישפט הוכרז עליי חייב מוגבל באמצעים טוטטאלית עיכוב עיקול חשבון וצו תשלומים של מאה שקלים בחודש היום החוב עומד על 120 אלך שקל סגרו את תיק האיחוד פיזרו אותו למה?כי חמישה חודשים לא שילמתי 500 שקל בגלל התדרדרות במצב המחל יש את כל האישורים מתי לקחתי ניפתחו התיקים מתי ההייתי בביתי חולים מה גורמות התרופות הכול אישורי תאונת דרכים פיטורים עושק גזל עני וחולה לאור יום ומה בסהכ אני רוצה להגיע להסדר עים הבנק לבד בלי עורכי דין ששוחטים בכסף שכר טירחה שכר אגרה למה? לקחתי 20000 אלך שקל בואו לבד נגיע להסדר קחו מהנכות כל חודש 700 שקל אתה תקבל את ההלאה המקורית שנלקחה ואני אשלם מה שלקחתי .עורכי דין רוצים 25 אלף שקל ליסגור את התיק ואולי.אים בכלל למה הגנבה הזאת אישה רוצה לשלם מה שלקחה בלי הוצלפ בלי כלום יש לציין שאני נכה מאה אחוז קחו חלק מהקיצבה על מה שלקחתי מימכם וזהו למה שאני אשלם לעורך דין שכר טירחה ומיכתב כל אחד עשרות אלפי שקלים בשביל חתיכת נייר ?האים זה אפשרי? ברצוני ללכת לבנק או לעורך דין שתובע אותי ולאמר לא בלי עורך דין ששיצג אותי עכשיו אני יכולה לדבר אז היה לי שיתוק בפה .קח סכום כסך של מה שלקחתי ושלום בלי הכאבי ראש של בתי מישפט וכל הבלאגן הזה אני לא אשלם 120 אלך שקל על 20000 אלך שקל האים יש צדק חברתי ??הבנתי גם שיש לי הזכות לתבוע את הבנק בגין עגמת נפש שפיטת חוסה בבית חולים ללא אפשרות ייצוג הולם או אפוטרופסות רדיפה בלתי מוצדקת ללא מתן להתנגד כמו שצריך עוולה של פקודות מאסר לאישה חולה מאוד יש לי את כל הסיבות לתבוע אותם על צדק חברתי ואולי נגד מדינת ישראל
שלום רונה, מאד עצוב לקרוא כי קורים לך דברים כל כך קשים, ראשית החלמה מהירה, שנית לאור המתואר רצוי כי אכן תפני לסיוע משפטי לו את זקוקה לאור הנסיבות המתוארות.עו"ד ידע כיצד להתמודד במצב המתואר. המון הצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר