שלום, יש לי שאלה לגבי מה שכתוב בחוזה פשרה בנושא תשלום לתיק הוצל"פ "החייבים יפרעו לזוכה סך של 485,000 ש"ח בתוספת הצמדה וריבית כדין ממועד החתימה על ההסכם עד לתשלום בפועל"- מה הפרשנות למשפט הזה?
(התיק הוצל"פ נפתח על סך 526,000 ש"ח כולל ריביות והצמדה - לאחר חישוב של רו"ח נעשתה הפחתה ל485,000 ש"ח כולל בתוכו ריביות והצמדה שאת התשלום הזה אנו משלמים במשך 4 שנים כל חודש 4000 ש"ח- עכשיו היתרה ירדה מ485,000 ש"ח נשאר לנו עוד לשלם 158,000 ש"ח-)איך אפשר להוסיף לקרן+ריבית שזה ה485,000 ש"ח עוד ריביות בגין תשלומים חודשיים שמשלמים? זה הגיוני?
על מנת להשיב צריך לראות את פס"ד ואת המסמכים שהוגשו. ממולץ לפנות לעו"ד ליעוץ פרטני.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר