שלום ברצוני לשאול אני אישה גרושה +2 בנות קטינות. אני עברתי גירושים מאוד קשים שכללו בריחות למקלטים לנשים מוכות, ומסכת התעללויות בי ובילדים... עקב יציאתי למקלטים חזרו לי הוראות קבע למינהן והגיעו אלי תביעות בקצב מהיר שלא ידעתי איך להתמודד, כיוון ששהייתי במקלטים זמן רב קרוב ל4 שנים לא היה ביכולתי לעבוד ביציבות ולשלם חובות.. כיום אני נתמכת רווחה וביטוח לאומי קצבת הבתחת הכנסה ועובדת כמה שעות בשבוע...בכל אופן אני כבר עשיתי איחוד תיקים על 2 תיקים בסכום של 80,000 שקל לאחר תוספת ריביות והצמדות.... האיחוד הוא 300 שקל בחודש , אני לא מצליחה לעמוד בתשלום שוברים וכבר לא שילמתי קרוב ל5 חודש , את השוברים... מה עלי לעשות במצב שאני חיה מהכנסה כל כך מינימלית??? מה עושים במצב כזה? אני דואגת שלא יבואו שוב לעצור אותי... אשמח אם תוכלו ליעץ לי ... תודה רבה לכולכם על עבודת הקודש ...
רצוי לשקול פנייה של הליך פשיטת רגל ולקבל ייעוץ משפטי מתאים
שלום טלי,
אם מדובר בתיקים שונים, אזי צריך להגיש בקשה לאיחוד תיקים ולהכריז עלייך כמוגבלת באמצעים. תתמכי את הבקשה בשאלון,תצהיר ותצרפי את כל המסמכים הנדרשים ותגישי, אני מאמינה שלאור מצבך והיסטוריה שסיפרת תקבלי מינימום לחודש .
אם מדובר בתיק אחד, עלייך להגיש בקשה לחקירת יכולת ובקשה להקטנת תשלומים.
בנוסף רצוי כי תבקשי סיוע משפטי מטעם המדינה, לאור מצבך לא נראה כי תהיה בעיה.
אני תקווה כי האלימות שעברת מאחורייך, בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר