עבדתי עם חברה שהודיעה לי יום אחד על הפסקת פעילותה, נשארה לנו התחשבנות.
כיום הגיע אלי אדם שטוען כי רכש את החברה ולכן ההתחשבנות שלי איתו. אני יודע בוודאות שהוא בעלים של חברה אחרת.
שאלתי היא: האם חובות והתחייבויות יכולים לעבור "בירושה" במקרה של רכישת החברה או במקרה של רכישת המותג בלבד? או יותר נכון: מה עלי לבקש ממי שטען כי החובות/זכויות עברו אליו?
במידה והחברה נרכשה ע"י אדם אחר, אותו אדם בעצם "רועש" את מלוא חובות והזכויות של החברה כולל חובות לעובדי החברה שנמצאים בדין קדימה, על כן, לכאורה עפ"י גרסתך, נכון, אמר בעל החברה כי את ההתחשבנות מעתה ואילך יעשה מולו, אם כי אין לו זכות לפגוע בך כלכלית ו/או לרמוס את זכויותייך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
אני עבדתי מול החברה (עצמאי), לא עובד החברה.
האם עליו להראות לי מס' ח.פ. זהה לחברה הקודמת או שמא עלי לדרוש ממנו מסמכים משפטיים המוכיחים זאת? לא ברור אם רכש את החברה או רק את המותג.
אם רצונו לסגור את חובות החב' אז מדוע אתה צריךהוכחות? במקרה הכי דחוף שיציג לך כי יש לו הגושפנא החוקית למו"מ לצורךסגירת חשבונות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר