שלום רב,
לפני כשנתיים תבעה אותי בעלת הדירה הקודמת על לכאורה אי תשלום שכ"ד,
בהמ"ש הציע פשרה על סך 9000 ש"ח בפריסה ל12 תשלומים.
בנוסף היה שם סעיף שאומר שאם איחרתי בתשלום כלשהו ביותר משבוע אזי אני צריך להוסיף 7000 ש"ח קנס.
הסכמתי בלית ברירה ושילמתי את כל התשלומים,
וגם הרבה לפני הזמן (עד 70 ימים לפני המועד) וחשבתי שסיימתי אבל התברר שלא שולם התשלום ה 12,
וזה כי שובר התשלום היה פשוט ללא סכום, ולא ידעתי שאני צריך לרשום בכתב יד את הסכום בעצמי.
מהרגע שנודע לי רצתי לשלם את התשלום. אבל עכשיו היא תובעת ממני את ה 7000 ש"ח.
פניתי לרשם והסברתי כי זאת טעות בתום לב, אבל תגובת התובעת הייתה כי הסיבה לא רלוונטית.
תגובת הרשם הסופית כי אני צריך להביא עוד תגובה תוך 14 יום ואז יקבע דיון וכי כדאי לי "לשקול" את החלטתי לאור תגובת התובעת.
מה אני צריך לעשות במקרה זה?
בתודה מראש,
בוריס
תטען כי פרעת את החוב בהתאם לפס"ד וכי את התשלום האחרון לא שילמת בשל טעות אנוש. תצרף עותקים משוברי תשלום, על מנת להמחיש כי אכן שילמת בזמן את כל התשלומים למעט התשלום האחרון. תטען כי היית תם לב, וכי הינך מבקש לפטור אותך מהתשלום בסך של 7,000 ש"ח, היות והסכום אינו סביר לאור נסיבות העניין. לתגובתך הנ"ל תצרף תצהיר וכל פעם תחזור כי היית תם לב וכי התשלום האחרון לא שולם בשל טעות כאמור. בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר