הייתי מנוי בעבר בחברת אורנג. לאחר תקופה ארוכה שרימו אותי וחייבו אותי בסכומים מופרזים מידי חודש בחודשו החלטתי שמתנתק מהם וביטלתי את הוראת הקבע. בתגובה הם מאיימים עליי עליי דרך משרד עורכי דין "חן, פישר" שייפנו להוצאה לפועל כי אני חייב להם 400 שקלים. חלק מהסכום הינו שקרי לחלוטין ומקורו בחיובים זדוניים ושקריים של חברת פרטנר. החלק הנוסף איני מתכוון להחזירו להם כי מדובר בכסף שגנבו בעבר מחשבון הבנק שלי על ידי ניצול הוראת הקבע.
שאלתי היא - איך הם יכולים לפנות להוצאה לפועל כשההסתמכות היחידה היא החשבונית החודשית שלהם. יש לציין שהחוזה שאני חתמתי איתם מדבר על עסקה שונה ובסכומים חודשיים הנמוכים משמעותית .
נ.ב. יש לי הוכחה על ידי תכתובת מיילים שמרגע שביקשתי ניתוק מאורנג ועד שהשיבו לי ( הבקשה שלי והתשובה שלהם הייתה במייל) חלפו כשלושה שבועות שרק אז הודיעו שקיבלו את הבקשה ןמעבירים לניתוק. האם יש לי עילת תביעה בבית משפט לתביעות קטנות?
אכן ב"כ המייצג את סלקום יכול להגיש להוצל"פ תביעה על סכום כתוב, בצרוף הסכם עליו הינך חתום.
אם יש לך נימוקים להתנגדות, אזי תוכל להגיש התנגדות. ברור כי לא ניתן לתת לך יעוץ מלא, הן בנוגע להתנגדות והן בנוגע לשאלתך האם יש לך עילה לתבוע מבלי לקרוא את החוזה.
עליך לקחת בחשבון, כי אם התנגדותך תדחה, אזי כבר תהיה חייב לשלם הרבה מעבר 400 ש"ח. העניין לשיקולך.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
אני בכל מקרה אלך עם אורנג עד הסוף. גם אם אפסיד ואשלם יותר, יצא ששמרתי על הכבוד והיושרה שלי, במקום להיות סמרטוט של אורנג'.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר