קימים שלושה תיקים בהוצאה לפועל מהיותי בעל חברה בע"מ מלפני כמעט חמש שניים, בסכום כולל של כמעט שני מליון שקלים. המקצוע היחיד לפרנסתי הוא נהג ומזה אני חיי למחיתי. אין לי מקצוע אחר. המידע נודע לי לאחר שרציתי להוציא רישיון לאופנוע ומשרד הרישוי הודיע לי שאינו יכול לחתום לי על הטופס. מה אני אמור לעשות. חידוש רישיון הרכב אמור להתחדש בנובמבר וכנראה שגם את זה לא יחדשו.
זה לקחת ממני את החיים פשוט ככה. אין לי אך להתפרנס אם לוקחים ממני את רישיון הרכב . זה להרוג אותי פשוט ככה. אשמח לקבל יעוץ לפני שאני עושה משהוא לעצמי. המשכורת שלי היא 7500 ש,ח בחודש ומזה אני מתקיים בשכר דירה בעלת חדר אחד בלבד. וחיי מהיד לפה. מה אני אמור לעשות. מבקש את עזרתכם בנושא.
לדעתי יש לך 2 אפשרויות:
א. בקשה להכרזה כחייב מוגבל באמצעים (שאם מתקבלת מאחדת את כל תיקיך ומחייבת אותך בצו חיוב בתשלומים חודשי לפי יכולתך).
ב. הליכי פשיטת רגל.
בשני המקרים יחולו עליך הגבלות שונות אך תוכל להתחיל לחיות בצורה יותר מסודרת ומאורגנת וסביר מאוד שיחזירו לך את הרישיון כדי שתוכל לעבוד ולשלם חובותיך.
בהצלחה
מוטי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר