שלום רב ,
אני בת 27 ולצערי הרב עקב הסתבכות כלכלית ל6 בנקים על סכום כולל של 260,000 ש"ח נאלצתי לפנות להליך הפש"ר , לאחר שיקול העניין בכובד ראש במשך כשנה מיום מתן צו הכינוס נגדי ,החלטתי לנטוש את הליך הפש"ר ולחזור להוצל"פ .
כיום יש לי בהוצל"פ כ 4 תיקים תלויים נגדי על סך כולל של 105,000 ש"ח , יש לציין כי כל 6 הבנקים הגישו לכנ"ר תביעות חוב רק ש 4 הבנקים הנ"ל הספיקו עוד לפני לפתוח לי תיקי הוצל"פ .
בגלל שמאוד קשה לי להיות בהליך כזה של הוצאה לפועל , עם נושים שיורדים לחיי ..החלטתי לנסות לארגן 30 אחוז מהחובות ולנסות לסגור דרך סעיף 19 לפקודת הפש"ר..
השאלה המתבקשת כאן היא האם זה 30 אחוז מהתיקי הוצל"פ שפתחו נגדי בפועל או 30 אחוז מכלל החובות ?גם 2 הבנקים שלא תבעו אותי בהוצל"פ? ואולי גם לא ייתבעו היות והערבים שחתמו לי גם נתבעו וגם משלמים ואני לא רוצה לשאול את אותם הבנקים ולתת להם רעיונות לתבוע אותי....
כמו כן יש לי 10,000 ש"ח שעברו מקופת הכינוס לקופת ההוצל"פ האם זה גם נחשב ככסף שאני יכולה להציע כחלק מהפשרה?
והאם בכלל יש סיכוי ללכת לפי הסעיף הזה במצב שבו רק יצאתי מהפשיטת רגל מיוזמתי לפני חודשים ספורים?
לתשובתך המקצועית והאדיבה אודה מקרב לב
כמובן שהכוונה לתיקים אשר דווחו לכנ"ר ואשר בגינם ביקשת פש"ר. החובות הלא ידועים לכנ"ר, לא יכולים להיות כלולים.לא יהיה מקצועי להשיב על שאלותייך באמצעות המדיה. מסיפורך עולה, כי ההתנהלות עד כה לא היתה נכונה, ממליצה בחום לפנות לעו"ד המתמחה בתחום ולקבל יעוץ פרטני. בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר