שלום רב
הגשתי שטרות לביצוע בהוצל"פ החייב לא הגיש התנגדות בתוך התקופה האמורה והטלתי עליו עיקולים בבנקים. חודשיים לאחר שחלף המועד להגשת התנגדות הוא הגיש כתב התנגדות ובקשה להארכת מועד להגשת התנגדות בטענה שלא קיבל מעולם את ההתראה מהוצלפ. התיק עבר לבימ"ש השלום והשופט החליט כי עליי להגיב בתוך 20 יום ובנוסף להמציא את אישור המסירה לתגובה שלי. שאלתי היא : 1. האם עליי להגיב רק לבקשה להארכת מועד להגשת התנגדות או גם לכתב ההתנגדות עצמו (בהחלטת השופט רשום רק לתגובה בתוך 20 יום ולצרף אישור מסירה) 2. אין לי את אישור המסירה אצלי- לא קיבלתי אותו מהוצלפ אלא בטלפון נאמר לי מהוצלפון כי יש אישור מסירה- איך אוכל לצרף אישור המסירה? האם כשאפנה להוצלפ הם יתנו לי? תודה לעוזרים
עליך להגיש תגובה הן להארכת מועד והן לגופו של עניין, דהיינו לאחר שהצלחת להוכיח כי אישור המסירה אכן נמסר לחייב, הרי יש להתייחס לנימוקי ההתנגדות- סיכויי ההתנגדות להתקבל. את האישור מסירה ניתן להוציא בהוצל"פ, הכל סרוק. רצוי, כי הטיעונים יהיו לא רק עובדתיים, אלא גם משפטיים ולכן רצוי לפנות לעו"ד לצורך כך. בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר