שלום רב, יש לי תיק בהוצל"פ ישן מאוד משנת 2002 כל השנים ניסיתי להגיע להסדר עם התובעת, לא משנה שהתיק נפתח במרמה והשופט ממש לא היה מוכן להקשיב לי והיו בידי הוכחות. היום מזה שנים אני מנסה להגיע איתה להסדר וכל פעם משחקת בי ומבקשת סכום אחר על מנת לסגור את התיק , התיק רק עולה ועולה בשנה האחרונה פניתי אלייה אין ספור פעמים בהצעת לסגירה הסכימה אמרה שתפקסס לי את ההסכם ולא שמעתי ממנה יותר שוב ושוב אותו סיפור לאחרונה שינתה את דעתה וניסה לסחוט כספים מיותרים ,וכשאמרתי לה הרי שיקרת ופתחת תיק במרמה את עושה רע להרבה אנשים באותה הדרך ואני לא היחידה זה הדרך שלה לקבל כספים מהצד דרך קלה מאוד , אמרה שתשלח לבית משפט הקפאת התיק עד שנגיע להסדר כשפניתי אלייה בפעם הראשונה התיק היה על סכום של אולי 4000ש"ח לאחר כל ההעלות של בית משפט סיכמנו על 3000 ואז התחרטה ככה היא עושה התיק עולה ושוב מנסה סכום אחר היום התיק עומד על 6400 בערך ומנסה עכשיו סכום גבוהה של 5000 אמרתי לה לא נסגור על 3500 ואמרה שוב אוקיי נראה התיק עדיין בהקפאה אני יכתוב הסכם וישלח לך עד היום אני רודפת אחרייה עם העניין, היא מנסה שהתיק יעלה ויעלה והיא תבקש סכום גבוהה יותר,
השאלה האם יש לי אפשרות לפנות להוצל"פ לספר את הסיפור הזה לומר מה קורה להוכיח בתדפיס שיחות שלי שאני אכן מתקשרת אלייה ומהיא עושה ואומרת , ועקב זה לבקש להוריד את כל הריביות והעלאות ולשלם רק את סכום התביעה בבית משפט במזומן?? או שיש דרך לבטל את התיק בכלל מול שופט או רשם אחר שיראה ויקשיב לטענותיי וההוכחות בידי?
הזוכה לא חייבת להגיע עמך לפשרה אם אינה מעוניינת. אם יש לך עילות תביעה כלפי הזוכה שאינן קשורות לחוב עצמו תוכלי לתבוע אותה בהליך נפרד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר