אני מובטל כרגע שנמצא בתהליכים עם אישתי בחודש ינואר נקבעו לי 3000 שח מזונות זמניים אין ביכולתי לשלם בחודש רביעי אשתי ניגשה לביטוןח לאומי וביקשה ליישם את ההחלטה לאחר שבדיעבד וגם היא אמרה שקיבלה בסביבות ה5000 שח בביטוח לאומי נוצר לי חוב כביכול של 9050שח בגלל תביעתה ובמשך החודש האחרון ולפניו היה יורד לי מסכום האבטלה 3000 שח ישירות אליה בתאריך 25.5 אישתי הייתה בחקירה לאחר שהתגלו ממיצאים שהיא כביכול עובדת וכל הסיפור הזה כשהיא סיימה את החקירה שבה היא כביכול הודיעו לה שהיא לא תקבל כרגע כלום היא ניגשה להוצל"פ ופתחה נגדי תיק! האם יטילו עליי ישרות עיקולים ומאסרים או תינתן לי אזהרה? יש לי חובות ואני כרגע אינני עובד מה עושים?
ככל ולא תעמוב בתשלומי המזונות ניתן להטיל עיקולים והגבלות ע"י מערכת ההוצאה לפועל, אם התגלו ממצאים חדשים ניתן לפנות לבית המשפט לענייני משפחה בבקשה להקטין את סכום המזונות. מאד לא מומלץ ליצור חוב מזונות במערכת ההוצל"פ החוב יצבור ריביות והצמדות ובמהרה יוטלו עיקולים והגבלות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר