שלום ,
ב24.10.2020 אני טיילתי בעיר נתניה עם אמא שלי ודודה שלי.זו היתה תקופה של חובת עטיית קורונה היתה גם בחוץ.אנחנו שלושתנו היינו עם מסיכה כמו שצריך.הורדתי את המסיכה עד הסנטר לרגע בשביל לשתות מים מהבקבוק ופתאום קפץ אליי פקח של העירייה עם המצלמה שאני נבלתי אבל הייתי כבר עם המסיכה .הוא טען שהספיק לצלם אותי בלי…ונתן לי כנס על ס״כ 500 ש״ח. לאחר מספר ימים פניתי בכתב לעיריית נתיניה והסברתי את עצמי,גם מצאתי את התמונות שהם צרפו לדוח,גם בתמונות רואים שאני עם מסיכה.קיבלתי תשובה אוטומטית שמכתב שלי התקבל בהצלחה.חיכיתי כמה שבעות ולאחר מכך התקשרתי לעיריית נתניה ,הפקידה ענתה לי שאין להם עדיין תשובה .התקשרתי עוד מספר פעמים ,וכל הזמן ענו לי שאין עדיין החלטה בקשר למכתב שלי.
הייתי בטוחה שבנתיים שכבר ישתנו כל החוקים ובדקו את התלונה שלי לעומק הדוח הזה יפסיק להיות רלוונטי.אבל להפתעתי בתאריך 29.01.2023 קיבלתי מכתב בדואר רגיל מאותה עיריית נתניה על חוב של אותו דוח אפילו מוגדל ל813 ש״ח.
מייד למחרת שלחתי להם שוב מכתב עם כל ההסברים,שוב קיבלתי אישור אוטומטי על קבלת מכתב…ושוב חיכיתי לתשובה.ניסיתי להתקשר מספר פעמים ואתמול סוף סוף הסגתי שם פקידה בשם ירין שענתה לי שכן,החוב עלה בגלל שהם שלחו לי מכתבים בדואר רשום ואני לא הלכתי לקבל!!!
זה השמע לי ממש מוזר!כי אין שום סיבה לא לקבל מכתב רשום !
אני מבינה שבגלל הסכום אף עו״ד לא ירצה להתעסק בדבר זה…אך זה מאוד לא מוצדק מה שקרה,ואין לי שום מושג מה עושים?..
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בבקשה!🙏תודה מראש,יוליה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר