שלום,
אני כרגע נמצאת במעצר בית עקב ניהול תיק פלילי כנגדי.
יש לי חובות יחסית גבוהים בהוצאה לפועל וקיבלתי מכתב כי הבנק הגיש בקשה להוצאת צו הבאה מולי.
מה לעשות במצב כזה? האם באמת יכולים לעצור אותי תוך כדי שאני במעצר בית? בנוסף, ההכנסה היחידה שיש לי כרגע היא קצבת הבטחת הכנסה שלפי הבנתי לא ניתן לעקל אותה, ולכן אין ביכולתי להתחיל לשלם כרגע את החובות. מה צריך לעשות בכדי להימנע מהצו הבא? או כיצד להגיש תשובה עבורו?
אשמח לכל טיפת ייעוץ בנושא.
נטע שלום רב,
צו הבאה ניתן לאחר שקיבלת אזהרות לתשלום החוב ולא ניגשת להסדיר זאת ( צו תשלומים הליך חדלות פירעון וכו') - מציע להכניס הודעה לכבוד הרשם כי מצויה במעצר בית ואת מבקשת 90 ימים לבדוק את זכויותיך להסדיר את נושא התשלום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
לעשות תהליך של חדלות פירעון כלל לא משתלם לי כי החוב עומד על 40 אלף שזה משהו שלאט לאט כן אוכל לסגור, רק לא כרגע. מה כן כדאי לעשות מכיוון שבפעם האחרונה שדיברתי עם הנושים לא רצו להגיע להסדר כלל. רצו את הכסף על כל החוב במכה. ואין לי סכומים כאלה בוודאי.
התשובה מצריכה בירור פרטני יותר.
תוציאי את רשימת התיקים ואשמח לבדוק ולייעץ לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
ללכת לחדלות פירעון לא כדאי לי בכלל לפי מה שבדקתי גם בגלל הכתם שישאיר וגם כי החוב עומד על 40 אלף שקל.. בזה הרגע אין לי סכומים בכדי לסגור את זה אבל בעתיד כן אוכל לשלם בתשלומים... איך פונים לרשם? איזה אישורים כדאי להביא?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר