שלום
מזה 20 שנה יש לי תיק ישן מאד שיש בו ליקויים רבים בתחשיב שהרי החוב כעת עומד על כמעט פי 200 מקרן החוב וזה לאחר עמידה בצו התשלומים.
לא ידעתי כל השנים על גודל החוב.
מה עלי לעשות? האם ניתן לבקש תחשיב מחדש של החוב ועל מי נופלת האחריות? אין לי בעיה לצרף הוכחות מדפי החשבון בתיק שבו רואים את הריבית המטורפת שנגבתה.
האם זה מספק לרשם הוצאה לפועל כדי לראות שמדובר פה בכנראה טעות הקלדה של הפגישות או עוד זוכה ולהורות על תחשיב מחדש לגזברות או על הזוכה?
אין לי אפשרות לקחת רואה חשבון ולכן אין אפשרות שהאחריות לתחשיב תהיה עלי.
כמו כן מאיפה אני שולף את הריבית שנקבעה בפסק הדין? מדובר בפסק דין כספי לבנק ועד כמה שהבנתי הוא זה שנקב בריבית שעל פיו נפתח תיק ההוצאה לפועל. אין ללשכה את המידע על פסק הדין כנראה בגלל שעברו הרבה שנים מאז.
תודה מראש
יש לבדוק אם הנושה ובמידה ואין ברשותו תנסה לפנות לארכיון.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
אין גם בארכיון בתי המשפט זה האבסורד
ומי עושה את התחשיב במידה ואני דורש לעשות תחשיב חדש על החוב שכן תיק שגודל פי 200 לא הגיוני.
אין לי יכולת לקחת רואה חשבון ולהגיש תחשיב נגדי. אז האם רשם הוצאה לפועל יכול להורות לנושה לעשות תחשיב מחדש ולעבור אישור שלי או שהוצעה לפועל עושה בעצמה תחשיב ללא עירוב הצדדים
תודה שוב
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר