אנחנו גרושים 5 שנים וחצי, בהיותי נשואה לו היו לו חשבונות פרטיים שלו שאני לא הייתי שותפה בהם והוא קיבל מהבנק כסף - כמה אלפי שקלים . היה לו עסק פרטי. והוא לא שיתף אותי בזה שהוא מתכוון לקחת כסף בחשבונו ולא להחזיר אותו. הוא לא שילם לי מזונות לילדים לאורך כל הגירושין..עכשיו יש בינינו סכסוכים והוא אומר לי שאם אפשנה להוצאה לפועל או בקשר לחובות אחרים הוא יפנה את הבנקים אליי כדי שיקחו את חלקי בדירה. הוא כל הזמן אומר שיצא חוק חדש שאומר שחובות וזכויות שנצברו במהלך נישואין חלים על הבעל והאישה אותו הדבר. הבעייה שהוא לקח כספים מהבנקים ולא אמר לי מילה על כך. האם הבנק באמת יכול לבוא אליי בדרישות כספיות ?
תודה
יעל
האלה שלך כללית מידי , עלייך לקבל ייעוץ פרטני .
בכדי לענות לך באופן ברור, יש לקבל פרטים נוספים ומהותיים כמו האם קיים הסכם גירושין שקיבל תוקף של פס"ד ומה מצוין בו לגבי חלוקת החובות והזכויות ביניכם. האם היה קיים הסכם ממון שהסדיר את החלוקה של החובות והזכויות לאחר שנפרדתם?
הבנק תמיד יכול לתבוע, אך עליו להוכיח כי אכן ניתן יהיה לייחס חלק מהחוב שהותיר הגרוש שלך, בעל החשבון .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר