שלום רב
אני מתגורר בחו"ל כמעט משנת 2005. לפני עזיבתי בדקתי שכל חשבונותי וחובותי סגורים ומשולמים כנגד כל ספקי השירותים (אינטרנט,טלפון,חשמל, ארנונה וכו) ביקרתי בישראל משנת 2006 עד 2013 3 פענמים.. אני רשום בקונסוליה הישראלית בלוס אנגלס עם כתובת וטלפון לבירורים. לפני שנה אחרי שהות של שבוע בארץ נאמר לי בביקורת הגבולות שיש לי צו עיכוב יציאה מהארץ עכב חוב של 2300 ש"ח.. לא ידעו על מה החוב רק שעלי לשלם אותו כדי לצאת מהארץ.. שילמתי את החוב וכשחזרתי ללוס אננג'לס התקשרתי לעורך הדין שחתום על צו ההוצאה לפועל ומסתבר שהיה לי חוב משנת 2005 מבזק של 300 ש"ח שבמשך השנים תפח ל2300 ש"ח לא ידעו לענות לי מי יזם את צו ההוצאה לפועל ומדוע חיכו 8 שנים.. איך אפשר לברר? תודה על העזרה . ברי
אם התיק סגור, בקונסוליה סביר להניח כי לא תקבל פרטים.
אם יש לך מיופה כח בארץ, אזי הוא יכול לגשת ללשכת הוצל"פ ולנסות לבדוק.
הדגש לנסות לבדוק, היות וברגע שהתיק סגור, אזי לעיתים הפרטים לא מופעים בלשכות, היות וחלף זמן ממועד סגירת התיק.
בדיקה נוספת אפשרית, באמצעות התשלום ששילמת. בבנק נתת הוראה לתשלום, תעקוב במידה וקיימים פרטי התיק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר