שלום לעורכי הדין המלומדים,
יש נגדי תיק בהוצל"פ שמתנהל מעל ל-16 שנה. החוב איננו שלי, בזמנו, נגנב לי פנקס צ'קים, ע"י שותפי לדירה דאז.
כל ניסיונותיי להסביר לבעל הדירה שהוא אשם לא פחות, כי קיבל צ'קים עם שם של אשה, מגבר ואפילו לא טרח לבדוק טלפונית, עלו בתוהו.
מבחינתו מישהו צריך לשלם לו ולא אכפת לו מי...
לאחרונה הוציאו נגדי צו למסירת מידע בהוצל"פ. מה זה אומר?
אני מועסקת במקום פרטי, האם הם יכולים להגיע למקום עבודתי עם הצו האמור ולקבל מידע על הכנסותיי?
אודה לכם על הארה בנושא.
בברכה ובתודה למפרע,
נורה
המידה ומקור החוב בשיקים שגנובים הנשואים חתימה מזוייפת, כדאי היה להגיש התנגדות תוך 30 ימים מהמועד שקיבלת את טופס האזהרה.
אני ממליץ לך להגיש בקשה להארכת מועד להגשת התנגדות ולהסביר מה הסיבה בגינה נמנעת מלהגיש את ההתנגדות במועד.
לגבי צווי המידע, מדובר בפנייה שנעשית לבקשת הזוכה ע"י הוצל"פ לגורמים ממשלתיים ומוסדיים כמו ביטוח לאומי לשכות רשם המקרקעין , רשויות מקומיות וכד', זאת בכדי לקבל מידע אודות מקורות הכנסותייך והאם רשומים על שמך נכסים כלשהם. אף אחד לא יגיע למקום עבודתך אבל כנראה שביטוח לאומי יעביר לזוכה מידע אודות מקום עבודתך ולאחמ"כ הזוכה יבקש לעקל את משכורתך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר