להוריי יש חוב בעמידר ואני מתגוררת עם הוריי 5 שנים .3 שנים מהם כסטודנטית. ההורים נתבעו על חוב כספי וגם אני.עוקלו לי חשבונות דרך ההוצאה לפועל,כמו שאמרתי אני סטודנטית וזה מקשה עליי מאוד. יש נגדי הליכים משפטיים.נאמר לי על ידי עורך הדין של עמידר שזה מאחר ואני מתגוררת איתם ומתוקף היותי היורשת הטבעית שלהם ומתוקף דיני משפחה. האם יש דבר כזה?היתכן שאני חייבת בעוד שמעולם אני אישית לא חתמתי על שום חוזה עם עמידר?
רונית שלום,
התשובה שקיבלת אינה סבירה, בהנחה ואכן מעולם לא חתמת על כלום ו/או אינך מנהלת חשבונות משותפים יחד עם הורייך ו/או אינך מופיעה בחוזה עם עמידר.
על מנת להבין את המענה שקיבלת יש צורך בקריאת חוזה אשר נחתם בין הורייך לבין עמידר והן בפרטים נוספים חיוניים והנחוצים לצורך הכרת המקרה הספציפי.
יתכן ויהיה צורך בפנייה לביהמ"ש לקבלת פס"ד הצהרתי או לחילופין ניתן יהיה להסדיר את העניין ישירות מול עמידר. האמור בכפוף למסמכים הרלוונטיים.
מומלץ לפנות לעו"ד לקבלת מענה פרטני ולא דרך המדיה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר