לפני יומיים התקשר אליי אדם שטען שהוא שליח ויש לו זימון לבימ"ש בשבילי ומכיוון ואין לי כתובת עדכנית ואני מתארחת אצל חברים אמרתי לו שאין לי כרגע כתובת והוא השאיר לי מספר טלפון שלו כי הוא סרב להגיע בלי מתן כתובת מדוייקת.
היום הוא התחיל להתקשר ולאיים עליי וקבעתי איתו בכתובת מסויימת וממש טרם הגעתי ראיתי מיניואן עם מספר משטרתי שם והוא התחיל לצעוק ולאיים עליי בטלפון שזה לא כתובת מגורים ושאני אשלם על זה.
התקשרתי להוצאה לפועל והם אמרו שאין שום דבר בבית משפט אבל שלא הגעתי לחקירת יכולת שכמובן לא ידעתי על קיומה ושכנראה מתקשרים אליי עם צו הבאה.
האם אוכל לגשת באופן עצמאי ביום ראשון בבוקר ללשכה ולסגור מולם הכל במקום שהבחור הזה ימשיך להטריד אותי ולאיים עליי ויעצור אותי.??
לא כ״כ מובן איזה הליך ננקט נגדך.
ממליץ לגשת ללשכת / להתקשר ולבדוק האם יש תיק נגדך - אם מדובר בצו הבאה אין מניעה שתגישי לבדך ללא הצו.
יש להיוועץ עם עוד טרם הגעה לחקירה או צו הבאה.
את רשאית להתייצב לחקירת יכולת בלשכת ההוצאה לפועל שבו נפתח התיק גם עצמאית, רצוי שזה יהיה בבוקר, כמו כן, גשי למזכירות הוצל"פ ותבררי את שם רשם ההוצאה לפועל החוקר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
את רשאית להתייצב בלשכת ההוצאה לפועל לחקירה יכולת, גשי למזכירות הוצל"פ ותבררי את שם רשם ההוצאה לפועל החוקר בתיק
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר