שלום..הוטל על חשבון הבנק שלי עיקול על ידי עיריית חיפה על דוח קנס חניה שלא עשיתי...איך מתמודדים...?...תודה
ראשית, להגיש בקשה לביטול הקנס ניתן תוך 30 יום מקבלת הדו"ח. אם טרם עבר המועד, אזי עליך לשקול האם כדאי לך להגיש את הבקשה, היות וכל עוד שהעניין לא יתברר יהיה מוטל על חשבונך עיקול.
מנגד, כדאי לשקול הסדרת החוב בכפוף לביטול העיקול, חשוב כי ההסדר יהיה מוגן באמצעות הסכם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
עו"ד קארין ברגינסקי....תודה רבה על תגובתך...
1. עברו כ 7 שנים ויותר מאז ההתנהלות שלי בכתב מולם
2.הקלות הבלתי נסבלת ...שבה רשות מוניצפלית מטילה עיקול על חשבון בנק ...בגין טענה לכאורה אודות אי תשלום קנס חנייה... שלא היה ולא נברא... מה גם שהאזרח הקטן לא יודע כיצד להתמודד איך לבטל את העיקול
3.איך מגישים תביעה אישית נגד אותו פקיד העירייה שלחץ על מקש העיקול...?
4.לכפרות הכסף...אני מוכן לתרום את זה לנזקקים...אני רוצה תביעה יצוגית ...נגד אותו אחד...אחריות מינסטריאלית...למען יראו ויראו...כי פעם הבאה כשירצה ללחוץ על מקש העיקול...הוא יחשוש שמא הוא עלול להתבע אישית
5.אתמול הם עשו עיקול....אתה לא מבין ...ישנה התכתבות עניפה ביננו...שיציגו את העתק הדוח המקורי....נאדה...רק מסמך חשבונאי...שמפרט 100 ₪ קנס מקורי...וכך וכך עד שתפח ל 850 ₪...ואתמול ...בום !!!!
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר