שלום רב, בשנת 92 נפתחו לי 3 תיקים בהוצאה לפועל -תיק המחאות שנתנו לעיריית תל אביב בסכום קרן של 2320 שקלים. בפברואר 2013 הוצאתי תדפיס עדכני מהוצאה לפועל וגיליתי שהתיקים עם המספרים המוכרים לי אינם קיימים ובמקום זה ישנו תיק חדש שנפתח בשנת 2000 פסק דין זוכה עיריית תל אביב. כתוב מסירה במען בתאריך 27/07/2000, המסירה היא מאוד מוזרה כי אני לא מתגוררת בארץ משנת 1999 ולכן לא קבלתי כל מסירה בתיק הזה והחוב היחיד שידוע לי לגביו הוא ההמחאות לעיריית תל אביב שלא כובדו בשנת 1992. הסכום בתיק משנת 2000 כאמור פסק דין -עומד בתאריך 06/03/2014 על 17446 שקלים.
ניסיתי ליצור קשר עם עיריית תל אביב ולסגור את החוב על שמונה אלף שקלים משום שכיום אני אם חד הורית לארבעה בנים. כאמור לא מתגוררת בארץ ולא נושאת באזרחות הישראלית. מה שמוזר פה בכל העניין שהם טוענים פתאום שהחוב שלי עומד פעם טענו 21 אלף ובפעם שנייה 26 אלף. לא תואם לסכום העדכני בתיק ההוצאה לפועל. הם גם מספרים כל מיני סיפורים שהתיק בהוצאה לפועל הוא לא החוב לעיריית תל אביב אלא רק שכר טרחת עורך דין. כאמור בתדפיס מהוצאה לפועל הזוכה בפסק דין היא עיריית תל אביב, משהו נשמע לי מאוד מוזר בכל הנושא. לעצתכם אודה מקרב לב.
רצוי ומומלץ להסדיר את החובות, היות וככל שהחובות לא יוסדרו, בהנחה ותחליטי לשוב לארץ בשלב כלשהו בחיים, תגלי שהחובות הפכו לסכומים אסטרונומים והן יתכן ויהיה תלוי ועומד כנגד עיכוב יציאה, ולא תוכלי לצאת מן הארץ והן לא תוכלי לחדש את דרכונך.
את מו"מ והן את הסדר רצוי לערוך באמצעות הסכם אשר יגן על זכויותייך והן חובותייך יוקטנו.
כדאי להיעזר בעו"ד המתמחה בתחום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
עולה בי הרושם שאתם לא קוראים את הכתוב בבקשה שלי ולצערי לא עונים לגופו של עניין
א. כתבתי שהחוב עומד כיום על 17446 אלף והצעתי לעירייה 8000 אלף , זאת אומרת שיש בי את הרצון לסגור את החוב. לגבי צו עיכוב יציאה - הנושא מוכר לי.
ב. איזה דרכון בדיוק לא יחודש לי, כתבתי בפירוש שאינני נושאת באזרחות הישראלית, לא מתגוררת בארץ מזה 15 שנים .
ג. שאלתי הייתה מאחר בשנת 92 התיק היה בעקבות המחאות לעירייה, תיקים שלא קיימים בהוצאה לפועל, בשנת 2000 היה פסק דין לא בנוכחותי ולא הייתה כל מסירה, בתיק הזה החוב עומד על 17446 אלף נכון ל 06/03/2014 . האם אפשר פתאום להמציא חוב שונה?
א. שאלתך נקראה וקיבלת מענה בהתאם.
ב. גם אינך אזרחית, בהנחה ותרצי לשוב להיות אזרחית יתכן ולא תוכלי לחדש את הדרכון כאמור לעיל.
ג. את החובות לא ממצאים, על מנת לתת לך מענה ענייני צויין כי מומלץ לפנות לעו"ד אשר יבדוק עבורך האם החוב מוצדק או לא.
יש הבדל מהותי בין התשובות שמקבל אדם ללא ידע והנסיון ולכן הומלץ לך לפנות ולקבל מענה פרטני.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר