שלום, יש לי מספר הלוואות בבנקים ובכרטיסי אשראי וכולם ללא ערבים ומינוס גדול סה״כ כ- 300,000 ₪ ואין לי שום רכוש התחתנתי לפני כחודש ואיתו גם הוצאות נוספות. היום שלא חיכיתי לו מגיע והיום יוחזר לי צק בפעם הראשונה (אני משער כי אין מספיק כיסוי) ואז יגררו תשלומים נוספים שיחזרו. אני מרוויח היום כ 8500 נטו ואישתי עובדת משמרות נע בין 1000 ל 2500 תלוי בעבודה של אותו חודש. אני כבר לא יודע מה לעשות ואין מי שיעזור לי מה עושים??
שי שלום,
ישנם מספר הליכים (פש"ר/מ.באמצעים הסדר תשלומים וכו') העומדים לרשותך , על מנת להתאים את האפשרות הטובה והיעילה יש ליצור קשר עם עו"ד הבקיא בתחום.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
שמי שי אני שאני מקבל איומים בטלפון ממש איומים הפחדות כאילו אני איזה עבריין רצחתי מישהוו כולה הסתבכתי בחובות ואין איך להחזיר לא מבין מאיפה הם רוצים שאני יקריץ להם כסף בכל מקרה אמרו שיטילו עיקול המשכורת שלי שזה 4500 שקל עבודת סבלות כל היום -- היום בבוקר עזבתי תעבודה מהלחץ של כל הסיפור הזה מה קורה עכשיו אם אני אקבל טופס ירוק אמרו לי בהוצאה לפועל 20 שקל יתנו לי לשלם כי אין לי אני מובטל עכשיו הודות להם חובות בערך 170 משהוו כזה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר