שלום רב
קבלתי מכתב מעו"ד דרישת תשלום חוב טרם נקיטת אמצעים על שרותי תוכן.
לפי המכתב הבן שלי נרשם לשרותי תוכן שהיה בן 17 לפני 3 שנים דרך הפלאפון שלו שממומן על ידי ועד היום אני מממנת את הפלאפון שלו.
המכתב אומר שאני חייבת לחברה 2137 שח עבור כל הזמן הזה שלא שילמתי כמובן החוב הראשוני צבר ריבית ועבר לעו"ד אלא שאני מעולם לא קבלתי שום דרישה לתשלום מאף אחד.
אני גרושה ונזהרת בענייני כספים מאוד,
לא ברור לי מאיפה הדרישה, מה בני עשה? ואם אני חייבת לשלם סכום זה?
אודה לתשובתכם המהירה כי אין לי כסף לשלם לעו"ד
תודה יעלי
נ.ב התקשרתי לחברה כאשר קבלתי את המכתב, אף אחד לא חזר אלי.
אם קיבלת את המכתב מחברת איקיוטק, הנושא מוכר ומטופל ע"י המועצה הישראלית לצרכנות , ואף ע"י משטרת ישראל. זאת לאור העובדה כי מדובר באלפי תלונות ואולי יותר שהתקבלו ע"י צרכנים שונים.
תפני בהקדם האפשרי באמצעות צכתב בדואר רשום לאותו עו"ד ששלח את המכתב, תדרשי לקבל אסמכתאות המעידות על ביצוע העסקה , תדרשי להקפיא את הטיפול עד לקבלת תגובתכם ותצייני כי העתק נשלח אל המועצה הישראלית לצרכנות.
אל תמהרי לשלם. במידה ובכל זאת נפתח נגדך תיק הוצל"פ תגישי התנגדות תוך 30 יום מהמועד שקיבלת את טופס האזהרה . הם פועלים בשיטת "מצליח" ולרוב כאשר הם נתקלים בסירוב מצד הלקוח שמגיש התנגדות הם מוותרים אלא אם כן יש להם אסמכתאות כי אכן בוצעה עסקה.
בכל מקרה תפני בהקדם למועצה הישראלית לצרכנות הם מכירים את המקרה ויסייעו לך
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר