שלום,
לפני 10 שנים היה לי חוב לבנק מסוים והגעתי איתם להסדר ושילמתי את החוב במלואו.
לאחר כמה שנים גם עזבתי אותם וסגרו לי את החשבון שם.
היום, לאחר 10 שנים, קיבלתי מכתב מההוצאה לפועל שיש לי חוב על סך סכום אסטרונומי של כמעט 2 מיליון ש"ח
היה כתוב שאני חייב לאותו בנק.
הלכתי היום לאותו בנק ובדקתי איתם ואמרו לי שלא יודעים על מה אני מדבר, החשבון שלי בכלל סגור אצלם.
דיברתי שוב עם ההוצאה לפועל ואמרו לי שאני צריך ללכת ללשכה שלהם.
עברו כל כך הרבה שנים ואין לי איזה תיעוד (קבלה) ששילמתי אז את החוב, ובאותו בנק אין להם היסטוריה בגלל שעבר הרבה זמן והחשבון שלי כבר נסגר ממזמן.
השאלה מה אפשר לעשות?
אם מבחינת אותו בנק אין להם בעיה איתי, הם יכולים לפנות להוצאה לפועל שימחקו את החוב הלא הגיוני הזה?
אני גם לא מבין איך זה קרה, כאילו מישהו שכח לעדכן את ההוצאה לפועל.
תודה
תיצור קשר עם עוה"ד שמייצג את הבנק ותבדוק זאת מולו, הוא ודאי יכול למסור לך מידע רלוונטי נוסף . במידה ואכן שילמת , תבקש מהבנק שיגיש בקשה לסגירת התיק. במידה והבנק לא מוכן לסגור את התיק אתה רשאי להגישבקשה לסגירת התיק בטענה כי שילמת את חובך על פי ההסדר שהגעת אליו עם הבנק, רשם ההוצל"פ ודאי לא יסגור את התיק מיד ויאפשר לבנק להגיב .גם בחלוף 10 שנים באפשרות הבנק לבדוק האם החוב שולם או לא .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר