רציתי לדעת לפני כל הליך של הוצאה לפועל מקבלים אזהרה שאני יוכל לטפל בזה ושלא יהיה יותר בלאגן? אני לא עומד בחובות שלי ואני רוצה להכריז על פשיטת רגל אבל אם בינתים יפתחו תיק אני אקבל אזהרה לפחות שאני יוכל לדבר איתם לסדר עם ראש הוצאה לפועל?
במידה ומדובר בתיק לביצוע שטר/שיק חובה למסור לך טופס אזהרה ורק לאחר 30 ימים מהמועד שנמסר לך הטופס, בתנאי שלא הסדרת את חובך הנקוב בטופס או לא הגשת התנגדות, ניתן יהיה לנקוט נגדך בהליכים הוצל"פ.
במידה ומדובר בתובענה על סכום קצוב של עד 50,000 ש"ח , חובה לשלוח לך בדואר רשום מכתב התראה בטרם פתיחת תיק ההוצל"פ נגדך.
בכל זמן אתה רשאי להגיש בקשה לקביעת צו תשלומים בהתאם ליכולת הכלכלית שלך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
במידה ומדובר בתיק לביצוע שטר/שיק??? מה זה? זה הלוואות מבנקים קשה לא יכול לשלם את זה לזה אני מתכון אני מקבל אזהרה ויש לי 20 יום להסדיר את זה עם ההוצאה לפועל ומה קורה שאחרי שהסדרתי את זה מגיע עוד אזהרה זה הכול בנפרד? כל נושה והחוב שלו?
במידה וייפתחו כנגדך מס' תיקי הוצל"פ, כדאי מאוד לפתוח תיק איחוד ולשלם את צו התשלומים במסגרתו. במידה ואינך מסוגל לשלם מידי חודש לפחות 3% ממצבת סך כל החובות תוכרז כחייב מוגבל באמצעים.
עליך לפנות לייעוץ משפטי למציאת פתרון מיטבי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר