כזה דבר יכול לקרוא לכל אחד מאיתנו!!!!
כתוצאה מעיקוב חידוש רישיון נהיגה נודע לי שבזק טוענת שאני חייב לה תשלום חודש שותף כביכול שלא שולם מיוני עד יולי 1999. והטיפול נמצא אצל עו״ד י. שפירא. פניתי לבזק בכדי שיוכיחו שהקו אכן שלי ( חוזה כל שהו שעשיתי) וכן שיראו לי איך שולמה חשבונית קודמת של אותו קו. בכדי שאוכל לנסות להתחקות אחר החוב. ולבסוף נעניתי שהחוב מאוד ישן ואין להם שום מסמך שיוכיח משהו כלשהו לגביי. והפנו אותי לעו״ד. שכמובן איתו לא הצלחתי להגיע לאיזה הבנה הגיונית בקשר לחוב. ורציתי לציין שחוב סגור מ 07/99. ועכשיו מי שנודע לי וביררתי התברר שהם פתחו את התביעה רק ב- 03/03. נגלתה לעניי הנחייה של היועץ המשפטי לממשלה שבו כתוב למרות שהתיישנות חוב היא רק לאחר שבע שנים אבל יש את עניין השהויי. ז״א. שאל לה לרשות לחכות סתם שהחוב יתפח ואז לתבוע ומצוין שם זמן סביר שהוא נקוב לא יותר משלוש שנים מהיום שהחוב סגור. ואם לא נעשתה תביעה ואין לכך הסבר צודק. שמונה כמה דוגמאות אל לרשות לתבוע לאחר השלוש שנים. רק באישורו של היועץ משפטי של אותה רשות. ואצלי התביעה לעיל שנודע לי עליה רק לאחרונה נפתחה לאחר כשלוש וחצי שנים מהיום שהחוב נסגר.
מספר הנחיית היועץ המישפטי לממשלה מס׳ 7.1002. שפורסמה ב 02/2012
בשם. הפעלת הליכי גבייה מינהליים לפי פקודת המיסים( גבייה)
אני מרגיש שנגרם לי עוול גדול ולא מצליח להתמודד מול ״ בזק״ והעוד שלה.
האם מישהו יכול ליעץ לי מה לעשות וכיצד להתמודד מולם. האם יש לי קייס כל שהו עליהם. והאם הנחיית היועץ לגבי השהויי בפתיחת התביעה. או עצם זה שבזק לא יכולים להוכיח לי בעלות על הקוו מחמת הזמן שעבר הם סיבות טובות לביטול התביעה הנ״ל. ומה עלי לעשות.
ורציתי לציין שכתוצאה מהחוב הנ״ל הוצא נגדי צו עיקוב יציאה מהארץ. וגם עיקוב חידוש הרשיון נהיגה. ( בקיצור מעצר). מצפה ליעוץ והכוונה. תודה לכולם.
באפשרותך להגיש בקשה לרשם ההוצל"פ להפחתת הריביות בתיק במידה ובמשך שנים לא ננקטו נגדך הליכי הוצל"פ. תיק הוצל"פ אינו תכנית חיסכון, במידה והזוכה אכן לא נקט במשך שנים רבות הליכים לגביית החוב, סיכוי גבוה שהרשם ייעתר לבקשתך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר