עפ"י פס"ד שניתן ע"י רשם ההוצאה לפועל חוייבתי לשלם את פס"ד ב5 תשלומים, וכנגד כל תשלום הזוכה התחייב לספק חשבונית מס כחוק.
הזוכה לא מספק חשבוניות, למרות שהתרעתי על כך אותו ואת בא כוחו. האם זו עילה לעיכוב תשלומים או לביטול פס"ד בטענה פרעתי.
תודה על עזרתכם
רוזנה
רוזנה שלום,
יש להוציא מכתב בדואר רשום ולדרוש את החשבוניות שלא התקבלו.
כמו כן, יש לבדוק את ההסכם על ידי עו"ד טרם תפסיקי את התשלומים.
האם תיק ההוצל"פ פתוח?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
עפ"י פסק הדין של הרשם הזוכה היה אמור להמציא חשבונית בגין כל תשלום, לאחר שלא התקבלו 2 חשבוניות, פנית לזוכה בטלפון, ובסמס, והתגובה היתה תפנה לבא כוחי. פניתי לא כוחה של הזוכה וגם הוא לא עונה. שפניתי להוצל"פ בטענה שלא קבלתי חשבוניות, ולכן אני מעכב את התשלומים, או לחלופין ביקשתי טענה פרעתי, כי הקיזוז של החשבוניות מהווה 50% מהחוב, להפתעתי למרות שיש פה בזיון פס"ד, הרשם לא קיבל את טענותי, והחייה את הליכי ההוצל"פ. מה אני עושה איך אני מערערת על החלטת הרשם שטעה בהחלטתו, וגם הוטעה ע"י הזוכה.
אשמח לייעוץ, ולתגובה
בהמשך לאמור לעיל , ממליץ לגשת לעו"ד הבקיא בתחום שיקרא את פס"ד ואת החלטת רשם ההוצל"פ.
חסרים פרטים רבים על מנת שאוכל ליתן תשובה בהתאם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר