שלום,
אני קבלתי היום פסק דין לשלם סכום של כמה אלפי שקלים. מצבי הכלכלי לא מאפשר לי לשלם את הסכום בפעם אחת, האם ניתן לפנות עם פסק הדין להוצאה לפועל ולבקש פריסה בתשלומים או שעלי לחכות שהזוכה במשפט יפתח תיק בהוצאה לפועל ואז לבקש הסדר תשלומים.
בנוסף באם יחליט הזוכה לערער, האם עדיין אני צריכה לשלם לו את הסכום שנפסק לו או שבמקרה כזה מחכים לתוצאות הערעור.
בתודה מראש.
התובע יוכל לפתוח נגדך תיק הוצל"פ רק בחלוף 30 יום ממועד מתן פסה"ד. במידה ולא תוכל לעמוד בתשלומים באפשרותך לפנות לזוכה ולבקש פריסה נוחה של תשלומים, במידה והוא לא מסכים לבקשה שלך, בטופס האזהרה שתקבל מצוין הסכום החודשי שעליך לשלם ,כאשר אין ביכולתך לשלם את מלוא הסכום בתשלום אחד. במידה ואינך יכול לעמוד בתשלום החודשי שצוין על גבי טופס האזהרה שיימסר לך, באפשרותך להגיע ללשכת ההוצל"פ לחקירת יכולת בה רשם ההוצל"פ יקבע את גובה התשלום החודשי שעליך לשלם בהתאם להוצאות וההכנסות החודשיות שלך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר