שלום רב, יש לי חוב לבנק שאני לא מצליחה לשלם אותו מזה כמה שנים. אני חד הורית ויש לי בת נכה עם דלקת פרקים קשה. כרגע אני חייבת לבנק 60000 ש"ח שמתוכם 20000 ש"ח הם במסגרת אשראי והשאר לקחתי הלוואה. כרגע אני משלמת רק ריביות על ההלוואות והקרן וכו'. כרגע אני חורגת ממסגרת האשראי המוגדרת עבורי בכ-2500 ש"ח. הודעתי לבנק שאני אמורה לקבל קצת עזרה ממשפחה ושלא יפתחו נגדי בשום הליכים. הם לא מסכימים לאשר שלא יפתחו בהליכים. אני עובדת במשרה מלאה אך המשכורת שלי היא ממש מהממוצעות במשק. כמו כן לקחתי הלוואה לפני כמה חודשים לשלם פיצויי פיטורין למטפלת שטיפלה בסבתא שלי 10 שנים. הייתי גם אחראית על סבתא שלי וטיפלתי בה כי היתה מרותקת למיטה. האם יש איזה הליך שאני יכולה לעשות לבדי לפני שהבנק יפתח נגדי בהליכי הוצאה לפועל או יעקל את המשכורת שלי? מה אני יכולה לעשות לפניהם? להקדים תרופה למכה. הסברתי להם שלא אוכל להחזיר להם את החובות האלה בבת אחת. תודה רבה.
רק לדבר אל ליבם. להכנס למנהל הבנק ולנסות להסדיר את זה מולו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר