שלום רב, מדובר בעניין של רשלנות של הוצאה לפועל כלפיי.
אז ככה היה לי חוב במד"א על סך 795 ששולם במהרה לפני שנתיים דגש על השנתיים,כעת לפני 3 שבועות בערך הדביקו לי על דלת הבית טופס מהוצאה לפועל כתב הרשאה לתפוס ולמכור מיטלטלין אחרי שבוע עשו לי צו עיקול על חשבון הבנק וזה למרות שכלל אני לא חייב שום שקל,אחרי שהזדעזעתי פניתי אליהם ואמרו לי לשלוח פקס שלחתי את הקבלה הרשמית ששילמתי וכל זה קרה עוד מזמן אני מזכיר לפני כשנתיים,עד ליום זה יש לי צו עיקול על חשבון הבנק ,בטענה שהיא (עו"ד) אומרת לי בטלפון שהקבלה הגיעה אבל היא צריכה לבדוק אותה עכשיו אני רודף אחריהם כבר יותר משבוע שאני שואל מה יש לבדוק בקבלה אחת?פשוטה? הם מתנערים ובנתיים יש לי צו עיקול על החשבון בנק שלא בצדק. הם הבינו שהם עשו טעות אבל לי זה לא עוזר בינתיים.
האם יש אפשרות לתביעה נגדם? מה עליי לעשות? תודה מראש.
עליך להגיש טענת פרעתי ובקשה דחופה לבטל את העיקולים ולעכב הליכים בצרוף אסמכתאות המתאימות.
בנוגע לתביעה נגדם, כדאי לשקול כלכלית, האם הסכום מצדיק את שכ"ט שתצטרך לשלם, היות ואם תעשה את זה לבד, הסיכוי להפסיד גדל, בשל חוסר ידע ונסיון.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר