היי, חברת ליסינג הצליחה לקבל מאחורי גבי פסק דין על תאונה שקרתה בשנת 2007 ורק לאחר 3 שנים כמעט הגישו תביעה וקיבלו פסק דין לאחר שנה ולא ידעתי מזה... כאשר הייתי לפני פשיטת רגל העו"ד שלי שאל אותי מה זה התיק הזה ואני הייתי המום... אבל אמר... לא חשוב... תשאיר את זה ככה... התיק הזה נורא מציק לי כי לא עשיתי נזק ויש לי הוחכות.. תמונות מיום הארוע.. הפילו עלי תיק בשיטת מצליח ולא התגוננתי... למי עלי לפנות במטרה לעשות משפט, דיון על התביעה השקרית הזאת?
לפי מה שתיארת, אין לך יותר מידי מה לעשות ולא תוכל להגיש בקשה לביטול פסק הדין . בקשה לביטול פסק דין שניתן בהעדר הגנה, ניתן להגיש רק בתוך 30 יום מהמועד שידעת על פסה"ד וגם זה רק במידה ויש לך סיבות מוצדקות לאי הגשת כתב ההגנה מטעמך .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
תביעות קטנות הכנתי תביעה נגד עוד בדיון הנתבעים העלו בקשה לדלתים סגורות בטענת נזקין בפרסום בגוגל נכנסתי לחרדה מתביעה אחרת השופטת אמרה שאם תתן פסק דין מנומק היא תפסוק להוצאות נגדי
איימה עלי ככה ברמז
גם נכנסתי לחרדה שהמשרד עורכי דין יתבעו אותי על נזקין בטענת קילקול שמם הטוב כמו שהשופטת ציינה
לא הסכימה עם דרישתי להחזר דמי טרחה זרמתי איתי והיא מחקה התביעה ללא הוצאות
אני הגעתי חרד הבית והבנתי שעשיתי טעות שלא היית צריך להסכים אלא לקבל פסקדין גם עם הסיכון להוצאות ואז הייתי מערער
שאלה אחת האם אני יכול להגיש בקשה לביטול פסק דין בתביעות קטנות אצל השופטת?
האם או האם אני צריך ישר להגיש ערעור למחוזי ישירות?
תוך כמה זמן ניתן להגיש בקשה לביטול פס"ד בהסכמה? שלא ממש הסכמתי
אוף איזה בעייה שלא יודעים ונופלים בפח הם פשוט רצו לסגור התיק ציק צק כולל השופטת אנא עזרה ביעוץ
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר