שלום רב, הבן שלי היה הולך למשפחתון ששייך למשרד התמ"ת,הבן שלי אמר שגננת סטרה לפניו. הלכתי לדבר עם הגננת והקלטתי את כול השיחה שהיא מסבירה לי שזה היה ליטוף ,ולא סטירה .אני אמרתי לה שאני לא מאמינה, והחלטנו להוציא אותו מהגן .ושאני דורשת להחזיר לי את הצ'יקים שהיא קיבלה ממני, יש לה 4 צ'יקים-מאי, יוני, יולי, אוגוסט. הגננת לא מחזירה לי את הצ'קים בגלל שהודעתי לה לא בזמן כמו שכתוב בחוזה היתי צריכה להודיע עד 01.05 ואני הודעתי לה ב-05.05 שאלה : האם אני יכולה לתבוע את הגננת וגם לבטל את הצ'יקים במקביל? תודה רבה מראש!
בהתאם לפקודת השטרות מושך השיק ראשי לבטל את השיק רק כאשר מתקיים כישלון תמורה מלא. במקרה שאת מתארת זה לא מתקיים ולכן במידה ותבטלי את השיקים את מסתכנת בכך שהגננת תגיש את השיקים לביצוע בלשכת ההוצל"פ.
לגבי תביעה, לא מובן משאלתך על מה בדיוק תתבעי אותה, היא כמובן מכחישה את מה שאת מתארת וחובת ההוכחה היא עלייך, את רשאית להגיש תלונה במשטרה ובמידה והיא תחליט שיש מקום לפתוח בחקירה ובהליך פלילי כנגד הגננת את תהיי ראשית לתבוע את הגננת בהסתמך על פסק הדין בהליך הפלילי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר