יומיים לאחר שחרור מאיכילוב אחריי אשפוז בגין אנמיה,קבלת 2 מנות דם וקרעים בשרירי הרגליים רופאת משפחה הגיעה אליי לדירה בגלל שלא יכולתי להגיע לקופ"ח לקבלת זריקות b12.היא החליטה להזמין לי אמבולנס וכשאמרתי שאין לי כסף ושרק השתחררתי ואמרו לי שאני צריכה לנוח בבית היא התעקשה שהיא הרופאה והיא החליטה שאני חייבת לעלות על האמבולנס ושהעלות כולה תהיה על חשבון קופ"ח .השתחררתי באותו היום ללא אשפוז ונאמר לי שאצטרך לשלם 750 ש"ח על האמבולנס אחותי הלכה אל הרופאה שחזרה והבטיחה שהתשלום לאמבולנס ימומן ע"י קופת החולים ולקחה את טופס ההתחייבות של האמבולנס, היא הבטיחה להתקשר ביום ראשון ולנסות גם להשיג עזרה מעובד סוציאלי אבל עכשיו כבר יום חמישי,עבר שבוע מאז המקרה והיא לא יוצרת קשר. האם אני חשופה לתביעות מצד מד"א ומה עליי לעשות בנידון. חשוב לציין שבמשך כל השבוע שעבר אחותי דיברה עם הרופאה שהבטיחה לטפל בנושא התשלום ושאין מה לדאוג אך ביום שישי מנהל המרפאה שהוא גם רופא המשפחה שלנו טען שאנו נצטרך לשלם את החוב אבל הוסיף בחוצפתו שאין לנו מה להפסיד מכיוון שאין לנו כסף.
אם עשית שימוש באמבולנס, מומלץ להסדיר את התשלום, בטרם יפתח נגדך תיק, החוב יגדל ויתחילו לנקוט כנגדך הליכים.
במקביל, ניתן לפנות לתלונות הציבור לקופ"ח אליו הינך שייך עם תיאור המקרה ורצוי עם ראיה כלשהי המעידה על דבריך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר