אנו נשואים בשנית. בעלי לא עובד בשל בעיה בכתף. עבר 3 ניתוחים בכתף שלא צלחו, יש לו אפילפסיה. ניסה להוציא נכות כללית אך נדחה. קיבל 46% נכות שלא מקנים לו כלום. יש לו חובות למל"ל ולבנק דיסקונט בהוצל"פ. איך הוא יוצא מהמצב הזה? החובות טופחים. אני חוששת שאני -אשתו אפגע. אני עובדת ולא רוצה להינזק. עדיין אני לא רשומה כנשואה ולא נשלחה אלי תעודת נישואין.
משאלתך לא ברור מה גובה החוב בסה"כ.
בכל מקרה כדאי מאוד שבעלך לא ידחה את הקץ ויטפל בהקדם בחובות הללו שרק יגדלו בשל ריביות הצמדה והוצאות בהליכי הוצל"פ ככל שהזמן יעבור והנושא לא יטופל.
שינסה ולהגיע להסדר ישירות עם הזוכה ובמידה ולא ניתן להגיע להסדר שבעלך יוכל לעמוד בו ,עומדת בפניו האפשרות לפעול בהליכי הוצל"פ כמו בקשה להכריז עליו כעל חייב מוגבל באמצעים או לחלופין להתחיל בהליך של פש"ר שבסופו הוא עתיד לפתוח דף חדש בחייו בדרך קבלת הפטר מחובותיו.
כפי שציינתי עומדות בפניו מס' אפשרויות, על מנת שניתן יהיה לקבוע מה האפשרות העדיפה והיעילה מבחינת בעלך, עליו להיוועץ עם עו"ד הבקיא בתחום על מנת שיסייע לו בכל הקשור להתמודדות עם חובותיו .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר