1. סוכן הביטוח חידש את ביטוח הדירה ללא תיאום מראש, ללא קבלת הסכמתי
2. חברת הביטוח פנתנה להוצאה לפועל מבלי ליידע אותי ומבלי לפנות אליי להסדר החוב
3. העו"ד עיקל כל מה שרק אפשר והפך את חיי לגיהנום מבלי ליידע אותי על כוונתו מבלי לקבל מנו מכתב כל שהוא בנושא מה גם שאני כבר לא גרה בדירה שלטענתו העביר לי את הדואר, כבר 10 שנים
4. ההוצאה לפועל הפעילה נגדי את כל העיקולים מבלי לבדוק את העובדות
ומבלי לוודא או לברר זאת קודם לכן.
האם יש אפשרות להגיש נגד כל הגורמים תביעות משפטיות אם כן איך אעשה זאת מה גם שכשנודע לי הדבר לפניי כשלושה שבועות הסדרתי מיידית את החוב
ועד כמה שידוע לי התיק עדיין לא נסגר וגם העיקולים לא הוסרו לפחות במבטחים מהם אני מקבלת את הפנסייה.
אנא עזרו לי מכיוון שאני ממש מתמוטטת מהמקרה הקשה הזה. אני בת 63 אם חד הורית ל-4 ילדים בחיים שלי לא חייבת ופתאום מפילים אותי לתאום ללא ידיעתי. בתודה ובברכה ריקי
על מנת לענות לך תשובה מפורטת יש צורך לקבל את כל המסמכים בתיק ההוצל"פ שנפתח נגדך, במידה והתיק שנפתח נגדך הוא מסוג תביעה על סכום קצוב היה על הזוכה לפנות אלייך באמצעות מכתב התראה בטרם נקיטת הליכים ולתת לך את ההזדמנות לשלם את החוב תוך 30 ימים.
במידה ושילמת את מלוא סכום החוב בתיק ישירות לזוכה ולא דרך לשכת ההוצל"פ ולמרות זאת הזוכה לא פעל לסגירת התיק, את רשאית להגיש בקשה לסגירת התיק תוך צירוף אסמכתאות המעידות על תשלום מלוא החוב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר