עליי לשלם לעורך הדין של בזק שכר טרחה, לפני כשנתיים היינו מחוברים לבזק, בשיחת טלפון ביקשנו לנתק את השירות-במעמד אותה שיחה וידאנו כי אין לנו עוד התחיייבות כלפי בזק ושהחשבון מולם נסגר. לאחר מספר חודשים פנו אליי ממשרד עו"ד של החברה על מנת שאשלם חוב וכן שכר טרחה. החוב הוא חוב שלא ידענו עליו, לאחר הרבה נסיונות לברר מול החברה בגין מה החוב, התברר כי החוב בגין תשלומים שלא שילמנו ומודם שלא החזרנו, כמובן שאת המודם החזרנו מיד לאחר פניית עורך הדין.
בדיעבד התברר לי כי בזק אומנם שלחו מכתבים בנוגע לחוב, אך לא לכתובת שלנו-משום מה הכתובת אצלם לא נכונה (לא עברנו דירה, ההתקנה נעשתה בכתובתנו ומכתבים נשלחו לכתובת אחרת, לא ברור לי מדוע...)
כרגע מפנייה נוספת של עו"ד של בזק ה"קרן" שולמה ואני מחויב בשכ"ט, בנוסף טוען שיפנה להוצל"פ.
האם עליי לשלם את שכר הטרחה למרות שכל המצב קרה בגלל כשלים של החברה?
תודה!
אכן כדאי להסדיר את הנושא של שכ"ט, אחרת הסכום יגדל משמעותית. כמו כן אי תשלום עלול לגרום לנקיטת הליכים.
מומלץ כי לאחר הסדרת החוב לקבל אסמכתא המעידה על סגירת התיק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר