ברצוני לציין שאני מודע לחובה הראשונה לכלכל את ילדי מעבר לכל ספק
כמו כן ילדי גדלים בתנאים נהדרים ללא שום חוסרים כהוא זה.
אני משלם כ70 אחוז בממוצע ממה שהוחלט בבית המשפט עבור שלושת ילדי. גרושתי לא פעלה לגביית היתרה נגדי מסיבות שלה וממצב כלכלי טוב וגם לדעתי עקב מצב הבריאות שלי שפגע אנושות ביכולת העבודה שלי הרגילה ( במשך שנתיים עברתי 4 התקפי לב והרבה צינתורים)
ומה גם שבזמנו השתכרתי ברמה שלא הייתה לי בעייה להסכים על הסכום שהוא די מינימאלי בכל אופן שהסכמנו עליו.
אני נמצא בהליך של פש"ר כבר שנה על חובות מוסדיים של עסקים בעבר וגם שלה.
בשנה האחרונה עקב מצבי אני מצליח בקושי לעבוד מספר מצומצם של שעות בחודש והכנסתי היא בקושי 5000 ש"ח. אני למעשה חי בעוני.
ומה גם כל משרה טובה שאני מנסה להתקבל אני נדחה בנימוס ( אחרי השאלון הרפואי) למרות כישורי וגילי הצעיר.
פשוט הלחץ שהיא מפעילה עלי למצוא מקורות פרנסה נוספים ולהתאמץ על מנת לשלם לעוד מורה פרטי ועוד טיולים מאוד משאיר אותי חסר אונים.
שאלתי: האם תביעה מצידה בהוצאה לפועל חייבת לעבור דרך בית המשפט המחוזי שבו דן בפש"ר? בגלל כביכול שאני מוגן ?
בדיון בפני הכונס נשאלתי לבצע הקצבת מזונות אבל הסברתי לכונס שאני גם ככה לא משלם 100אחוז.
האם הוצל"פ יכולים להוציא לי צו מעצר?ומה אז?
אודה לכם על כיוון של תשובה.
ברור לי שאני עזרה מקצועית ופרטנית
ראשית, גרושתך יכולה להגיש תביעה, אולם אינך רשאי להגיש כתב הגנה מבלי שיתקבל אישור מביהמ"ש.
אם תנתן החלטה המורה על המעצר, אתה תגיש בקשה לעיכוב הליכים בטענה כי הינך מצוי בהליך של פש"ר.
חשוב להבין כי לא יינתן הפטר בנוגע למזונות בהליך הנ"ל.
מומלץ לפנות לעו"ד ליעוץ פרטני.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר