שלום ,
אני יצאתי לשירות מילואים בחודש אפריל 2010 בתקופה זו עבדתי בחברת כח אדם בשם תיגבור מאגר כח אדם , לאחר שעבדתי בחברה זו ולא שולמו מלוא זכויותיי הגשתי תביעה במרץ 2010 כנגד החברה בין היתר בגין אי תשלום מלוא תגמול המילואים כלומר הם היו חייבים לי הפרש של 457 שקל נטו , לאחר דיונים בבית הדין לעבודה ניתנה החלטה ע"י השופטת ולפיה על הנתבעת להמציא הוכחה לתשלום הפרש תגמול המילואים כיוון שטענה ששילמה לי הפרש זה , בינתיים אני נקלעתי לחובות כספיים לבנק הפועלים ולעוד בנקים וחברות אשראי בין היתר והוכרזתי כחייב מוגבל באמצעים לבקשתי בינואר 2013 , כאשר עבדתי בתיגבור הם היו מפקידים את המשכורת לחשבון בנק הפועלים אבל זה היה בשנת 2010 , בתגובה של הנתבעת חברת תיגבור כח אדם הראתה הוכחה בתאריך 1.1.13 ולפיה השיק על סך 457 שקל הופקד בחשבוני בתאריך 16.08.12 ע"י הנתבעת ללא ידיעתי וללא הסכמתי ומבלי שאמרה דבר על כך במשך למעלה מ 4 חודשים , אני משלם בתיק האיחוד שלי תשלום חודשי ואני עומד בתשלומים , פניתי לעורך דין המייצג את בנק הפועלים שתבע אותי ואף פתח כנגדי תיק בהוצאה לפועל שישלח לי שיק על סך 457 שקל בגין הפרש תגמול המילואים בשנת 2010 שהופקד בחשבוני בזדון , העורך דין של הבנק השיב שהבנק לא מעוניין לשלם לי סכום זה כי אני חייב לו הרבה יותר כסף , השאלה מה ניתן לעשות ולמי לפנות על מנת לקבל הפרש תגמול זה בסך 457 שקל אשר מהווה שכר עבודה ואף הוצא לי תלוש שכר בגין תשלום זה ואני עומד בצו התשלומים בתיק האיחוד ?
תודה מראש על העזרה .
עצם העמידה בצו התשלומים אינה מונעת מהנושים לעקל את הכספים המוחזקים בחשבונך, אלא אם כן הורה הרשם במפורש על עיכוב הליכים . לאור העובדה כי קיים נגדך תיק איחוד היה על עורך הדין של הבנק להעביר את הכספים לתיק האיחוד על מנת להימנע מהעדפת נושים פסולה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר