שלום רב.. יש לי חוב ע"ס 74,000 ש"ח. הסכום ההתחלתי היה 57,000,40,000 ש"ח הלוואה ו17000 ש"ח מינוס. החוב גדל מכיוון שנקלעתי למצב בעייתי בחיים שלי , אני בהריון אם חד הורית חיה מהבטחת הכנסה ואין לי מקום מגורים קבוע.
אתמול קיבלתי מכתב התראה מהוצאה לפועל שעליי לשלם את החוב במיידי, מצורף לזה שובר.. עכשיו ברור שאין לי אפילו סיכוי לשלם את זה. מה עליי לעשות? למי לפנות? אין לי כסף לעורך דין
תודה מראש
תגישי בהקדם בקשה לרשם ההוצל"פ לקבוע לך צו תשלומים בתיק ולזמן אותך לחקירת יכולת.
במידה וידך אינה משגת לשכור את שירותיו של עו"ד הבקיא בתחום באפשרותך לפנות לאגף לסיוע המשפטי המעניק לזכאים סיוע משפטי ללא תמורה או לחלופין לגופים משפטיים התנדבותיים אחרים.
במידה ומכתב ההתראה שאת מדברת עליו הוא טופס האזהרה (טופס ירוק) באפשרותך לגשת תוך 20 יום ללשכת ההוצל"פ ,ללא הודעה ובקשה מראש, לחקירת יכולת בפני רשם ההוצל"פ על מנת שיקבע את התשלום החודשי שאת מסוגלת לעמוד בו. אל תשכחי להגיע עם כל המסמכים הרלוונטיים המעידים על מצבך המשפחתי והכלכלי . אם את מעוניינת במידע נוסף את יכולה להיכנס לאתר האינט' של לשכת ההוצל"פ או להתקשר למרכז מידע בטל *35592 .בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר