יש לי חייב עם חוב של 35 אלף כולל ריביות, עקב שכירות שלא שילם.
הוא הגיש בקשה לצו תשלומים בסך 200 שח כאשר צירף לבקשה אישור על כך שאיננו עובד מביטוח לאומי וכן שהוא מקבל הבטחת הכנסה. כמו כן צירף את כל המסמכים הרלוונטים(חשבון בנק , כרטיס אשראי) כולל טופס הצהרת סודיות.
אך בכל המסמכים היו רק הוצאות רגילות ולא משהו שיכול להעיד על כספים שיש לו . הרשם קבע לו 700 שח וגם את זה הוא לא משלם. כי לטענתו איננו עובד ואיננו יכול עקב מחלתו.
השאלה היא במידה ואני מבקש מרשם ההוצאה לפועל צו מידע על החייב מביטוח לאומי. האם זה יש סיכוי גבוה לקבל זאת למרות שהוא כבר צירף אישור מובטל מביטוח לאומי ואת כל הטפסים של חשבונות הבנק שלו וכו'?
2.אם כן מה המידע שאני מקבל מביטוח לאומי?
מביטוח לאומי אתה מקבל מידע לגבי מקום העבודה שלך החייב . במידה והוא לא עומד בצו התשלומים שנקבע לו , תגיש בקשה לקבלת צוו מידע מבטיוח לאומי אך במקרה שתיארת אל תצפה לקבל מידע משמעותי בהנחה ואכן הוא מובטל.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
בהמשך לשאלתי. ברגע שאני מבקש לקבל פרטים על החייב מביטוח לאומי.
1. האם אני מקבל את התדפיס אליי או שרק רשם ההוצאה לפועל יכול לצפות בכך.?
2.האם מפורט בתדפיס כל המעסיקים שאצלם הוא עבד בעבר או רק נתונים לעכשיו.
דהיינו כבר הגיע אליי לפני חודש אישור שהוא שלח מביטוח לאומי שהוא מובטל ומקבל הבטחת הכנסה. השאלה היא האם אוכל לקבל גם מידע על מעסיקים קודמים והאם זה יקדם אותי?
תודה רבה
בבקשה לצו המידע תמלא בטופס הייעודי, שאותו אתה יכול למצוא באתר לשכת הוצל"פ , גם בקשה לעיון במידע. אתה מקבל מידע גם על מעסיקים קודמים אולם הפרטים האלו ממש לא יועילו לך . רק במידה והוא עובד כשכיר תצמח לך מזה תועלת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר